Appartementsgebouw bouwen

U wil een degelijk appartementsgebouw bouwen voor een correcte prijs? Dan zit u zeker en vast goed bij bouwonderneming Jos Dejongh! In de fotogalerij kan u zien dat we reeds veel ervaring hebben in het bouwen van appartementen. Hoe groot het gebouw ook kan en mag zijn. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Afgewerkt tot in de puntjes

Bij het bouwen van een appartementsgebouw komt er heel wat kijken. Samen bepalen we het traject van uw nieuwbouwproject. Vanaf het allereerste contact, over de nodige werfvergaderingen tot en met de uiteindelijke oplevering, zal u merken dat wij – gedreven door onze vakkennis – uw bouwproject tot in de puntjes zullen verzorgen.

Nieuwste bouwmaterialen en technieken

Naast het traditionele metselwerk zijn onze vakmannen intussen ook al vertrouwd met het gebruik van de nieuwste bouwmaterialen en zijn ze ook op de hoogte van nieuwe technieken. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en wat voor het bouwen van uw appartementsgebouw het meest aangewezen is.

Wilt u graag een appartementsgebouw bouwen?

Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Behalve voor appartementsgebouwen, kan u ook bij ons terecht voor het bouwen van woningen, industriegebouwen of overheidsgebouwen. Neem eens een kijkje!