Een kantoor bouwen

U wil als ondernemer een kantoor bouwen of misschien uw bedrijf verder uitbreiden met een grotere opslagplaats? Neem dan zeker contact op met bouwonderneming Jos Dejongh om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor industriebouw. Uit ervaring weten we hoe belangrijk huisvesting is voor het imago van uw bedrijf.

Voorbereiding en timing

Een kantoor bouwen of een ander industrieel gebouw laten optrekken (utiliteitsbouw), vraagt een uitgebreide en specifieke voorbereiding. Zodra de plannen helemaal op punt staan en de nodige (milieu)vergunningen in uw bezit zijn, kunnen we een gedetailleerde timing opmaken.

Full-service

Wij zorgen ervoor dat uw activiteiten zo min mogelijk gehinderd worden door het bouwproject. Bouwonderneming Jos Dejongh bewaakt voor u de planning, de kostenbeheersing en zorgt voor een correcte oplevering van uw nieuwe kantoren of industrieel gebouw. Zo kan u zorgeloos een nieuw kantoor bouwen.

Onze referenties

Benieuwd wat voor soort kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen wij bouwen? U ontdekt het in de fotogalerij met onze realisaties van utiliteitsbouw. Bekijk ook zeker eens onze appartementen en huizen.