Bouwonderneming in Antwerpen

Jos Dejongh is een bouwonderneming in Antwerpen, gelegen aan de Kwade Weide 3 in industriezone Bosduin in Kalmthout. Ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit tussen de stad Antwerpen (30 km rond Kalmthout) tot aan de Nederlandse grens.

Jarenlange ervaring in bouwprojecten

Al ruim 25 jaar zorgt onze Antwerpse bouwonderneming er met de gekende Kempische vastberadenheid – overgedragen van vader op zoon – voor dat het traject van uw bouwproject van A tot Z foutloos verloopt. We hebben een zestal ploegen van steengoede metselaars en andere gedreven vakmensen die ervoor zorgen dat uw bouwwerk ‘af’ zal zijn.

Verscheidenheid aan projecten

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij verzorgen niet alleen de ruwbouw maar coördineren ook de volledige afwerking. Bouwonderneming Jos Dejongh heeft niet alleen een jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bouwstijlen, maar realiseerde ook al vele andere gebouwen in opdracht van projectontwikkelaars of de overheid.

Vind uw architect

Wij kunnen werken van uw bestaande plan of u kan er ook voor kiezen om samen met ons een architect te zoeken. Als bouwonderneming in Antwerpen bouwden we door de jaren heen een intensieve samenwerking uit met enkele architecten uit de provincie Antwerpen.

Onze referenties

Bouwen doe je voor het leven en daarom raden wij kandidaat-bouwers aan om zich vooraf goed te informeren. Check onze referenties om ideeën op te doen en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Bouwonderneming Jos Dejongh in Antwerpen staat u graag bij met raad en daad als ’t om kwalitatief bouwen gaat!