ONS VERHAAL

Na enkele jaren ervaring in het bouwbedrijf van vader Ghis besloot Jos om op dertigjarige leeftijd zijn eigen weg te gaan. Samen met zijn vrouw Magd startte hij in 1990 Jos Dejongh bouwonderneming BV op en al snel kon hij rekenen op zijn eerste medewerkers. Na zes jaar zelf op de bouw te hebben gestaan, ruilde Jos zijn truweel in voor het bureau. Zijn trouwe ploeg van metsers bleef groeien en in 2000 verhuisden ze naar industrieterrein Bosduin. Hier groeide het bedrijf uit tot een vertrouwde bouwpartner in de regio.

In 2011 kwam hoofdcalculator Nick van den Bergh in dienst, gevolgd in 2015 door financieel directeur Koen De Lie en in 2017 technisch directeur Nick Brosens. In 2019 besloot Lennerd Dejongh om zijn schouders mee onder het familiebedrijf te zetten, Jolien Dejongh startte in 2023, samen met Jos vormen zij het managementteam van de bouwfirma, vastberaden om met dezelfde gedrevenheid het bedrijf verder te zetten.

Onze bouwfirma is, naast bouwprojecten voor particulieren en projectontwikkeling voor derden ook actief in het realiseren van eigen projecten. In 2022 heeft Jos met zijn gedreven team deze activiteiten opgesplitst, wat leidde tot de oprichting van Dejongh Development. Deze nieuwe tak richt zich uitsluitend op de realisatie van eigen projecten in de regio Antwerpen.

jos-recent2
jos-recent
josstart2
Josstart

Een nieuwe generatie, klaar om met dezelfde gedrevenheid het verhaal voort te zetten.

CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE
OF VOOR MEER INFORMATIE.

  JOS DEJONGH ​BOUWONDERNEMING BV

  Kwade Weide 3
  2920 Kalmthout
  België

  info@josdejongh.be
  +32 (0)3 666 34 74

  BE0441.457.391