UTILITEITSBOUW

Of het nu gaat om overheidsgebouwen, kantoren, magazijnen of commerciële panden, wij staat bekend als een betrouwbare partner in het realiseren van diverse bouwprojecten. Bij elk project wordt nauwlettend gekeken naar de eisen en behoeften van de opdrachtgever. Tijdens het proces van openbare aanbesteding spelen niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit en betrouwbaarheid een cruciale rol in de selectie van de aannemer.

Onze Erkenningen

Wij zijn trots op onze ervaring en expertise in diverse bouwsectoren. Onze erkende klasse- en categorie-indelingen omvatten:

 • Klasse 1: Categorieën C, C1, D21, D29
 • Klasse 3: Categorieën E tot en met G
 • Klasse 6: Categorieën D, D1

Deze erkenningen bevestigen onze capaciteit om hoogwaardige en betrouwbare constructies te leveren, of het nu gaat om overheidsgebouwen, kantoren, magazijnen of commerciële panden. Dankzij onze ervaring en gecertificeerde kwalificaties zijn wij een gewaardeerde partner voor diverse bouwprojecten, zowel in de publieke als private sector.

 

Paviljoen
brandtoren bouw
IMG-20231103-WA0005
DSC_6811
default
utiliteitsbouw-slide2
utiliteitsbouw-slide4
DSC_5258
DSC_3421
DJI_0043

We werken voor lokale besturen en de Vlaamse en federale overheid. Voor hen hebben we de ruwbouwwerken en volledige afwerkingen van verschillende overheidsgebouwen gerealiseerd. Denk aan administratieve centra, scholen, sportcomplexen, kinderdagverblijven, bibliotheken, cultuurcentra, woonzorgcentra, enzovoort. 

CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE
OF VOOR MEER INFORMATIE.

  JOS DEJONGH ​BOUWONDERNEMING BV

  Kwade Weide 3
  2920 Kalmthout
  België

  info@josdejongh.be
  +32 (0)3 666 34 74

  BE0441.457.391